Nakon razvoda usao u njeno srce i zarobio ga! MELINA NE SKINA osmijeh sa lica- Radi njega nema ni komunikaciju sa djecom! POGLEDAJTE SLIKE

Nekoliko zadnjih sedmica da kazemo i mjeseci velika paznja je bacena na Melinu ali u ovom slucaju ne radi njenog posla nego radi njenog privatnog zivota u ovom slucaju razvodu od Harisa Dzinovica. Dok je bivsi suprug na sva usta o svemu govorio ona je odlucila da ne govori nista da se suzdrzi od svih komentara i da to sacuva za sebe.

U jAVNOSTI i u medijima kako se i ocekivalo pojavile su se razne spekulacije ali i hipoteze ali nista od strane nje nije potvrdjeno. Na kraju se otkrilo i nas fokus se promijenio. Jako cesto se objave slike i neki intervju koji govore o razvodu pa i neki stari paparaci snimci, a skoro snimak njihove kcerke Djine je svima privukao paznju.

Ako ste imali utisak da je muškarac sa kojim je trenutno predmet interesovanja svih medija a mi sada malo cemo da vam objasnimo.

Melinu smo nedavno sreli na jednoj nepoznatoj lokaciji i vidjeli smo je na pokretnim stepenicama od jednog trznog centra. Tacno mjesto se sad ne zna. Da li je ovdje sada Melinino lice sakriveno a pored nje je bio njen krzneni saputnik koji je virio iza ramena joj.

Gdje god ona bila u ovim situacijama jasno je da na ljubav svog kucnog ljubimca moze uvijek da utice. Pas je uvijek olicenje vjernosti i nudi ljubav kada svi odu.