Opet procurile šok slike Jelene Karleuše- Sada će Duško definitivno OTIĆI! Legla preko njega a njemu ruka stoji gdje ne treba…

Nema osobe koja ne zna da je Jelena sada bezbroj puta radila na tome da skrene na sebe paznju a mediji su to naravno  jedva cekali. Kao sto ste vidjeli i po naslovu sada govorimo o nekim slikama koje je sama licno postavila na drustvene mreze i za koje smo mi naveli da su se pojavile na svim drustvenim mrezama a nikome nije jasno kome je tokom praznika slala bas takve slike!

Ona je zaista osoba koja je udovijek imala skandalozno ponasanje a ljudi jednostavno se zgroze ili se sokiraju kada vide ovako nesto. Mozete da vidite iznad sliku sa velikim zekom a kako je ona legla preko njega i skoro pa se razvlaci a njemu se jasno vidi da mu se ruka nalazi na mjestu gdje se ne bi trebala nalaziti ali ona tolerise jer sve radi dobree slike. Neku su govorili da su do sada vidjeli sve i svasta i da nema te situacije koja ih moze iznenaditi pogotov kada se radi o njoj u ovom slucaju. Kojeg ste vi misljenje kada pricamo o njoj?