Nakon sreće tuga stigla: Pjevačica jako očajna radi smrti- Teško da će ovo ikada preboljeti (FOTO)

Pjevacica Ceca Raznatovic nikada nije mogla do kraja da preboli smrt svog voljenog supruga Zeljka Raznatovica. Kako vrijeme prolazi sve je vise tuga hvata i velika nostalgija na dane koje su imali. Iako su prosle dvije decenije od tragedije ona je svjesna da ce nositi prazninu dok je ziva. U vise navrata Ceca je rekla da ljubav prema Arkanu nikada nije prestala i jasno je naglasila da nikada niko nece moci da zauzme njegovo mjesto. Zato je tuga tu jaka i ne prolazi.

Svetlana Raznatovic svima poznatija kao Ceca je rodjenda 1973 godine u Zitoradju u jednom malenom selu u Srbiji. Od malih je uvijek pokazivala talenat za muziku i pjevanje. odrasla je u oduvijek u skromnim uslovima ali svojim radom i trudom je pokazala veliku strast prema muzici i svemu sto se toga tice.

Karijera joj je pocela rano. Kao tinejdzerka ona je pokusala da privuce paznju sa svojim vokalnim sposobnostima. Prve korake je napravila kao pjevacica po nekim lokalnim klubovima. Ali njen talenat su vidjeli mnogi muzicki producenti a ona je vec sa 14 godina snimila svoju prvu pjesmu.

Nakon smrti svog voljenog supruga Ceca se u potpunosti posvetila porodici i karijeri. I dalje je tu na estradi a popularnost je ista kao i na pocetku ne pada. Zivotne tragedije je nisu obisle. Godine 2003 godine je dozivjela tragediju kada je i brat ubijen a to je uzdrmalo javnost i njen zivit ponovo iz korijena.