ANA BEKUTA konačno nakon MRKE nasla novu sreću: “Život da stane ne smije, mora se dalje ici.”

Nakon iznenadne smrti koja se desila, kada je Ana Bekuta ostala bez svog dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjica koji je inace bio dugo vremena na politickoj sceni i jako je cijenjen u Srbiji i postovan. Poznata pjevacica Ana Bekuta je odlucila da se neko vrijeme povuce scene i sve svoje nastupe je ona otkazala kao i gostovanja koja je imala u emisijama i onda je odlucila da se izbori sama sa ovim jako teskim udarcem i gubitkom koji joj je zivot priredio. Sada nakon 9 mjeseci od tragedije velika patnja i tuga je prisutna ali ona je odlucila da krene ziviti zivot, da izlazi i da se druzi sa prijateljima kako su prenijeli mediji.

 

Ana be poslusala savjet od svoje unuke koja je oduvijek uz nju i ona ju je tjerala da vise vremena provodi vise vremena van kuce da ne pati i da ne tuguje. Ona je do sada prikrivala da je psihicki lose i da je jedan period bio za nje kada nije htjela nikako da se druzi ali morala je da ide radi snimanja Zvezde Granda i posla. Ali sada je u glavi rascistila neke stvari i proslost je ostavila iza sebe i mora da krene dalje.

 

Ja nista ne bi mogla bez moje unuke. Ona me je ubjedila da se malo promijenim, da promijenim i frizuru i da obojim kosu u crveno. Ona je imala takvu boju kose prije 30 godine i u to vrijeme su je bila smatrana ikonom stila. Svi misle da je Njena unuka inace buduci psiholog a sada sminker pozeljela da njena baka vrati svoj stari sjaj i tako je uvjjedila da promijeni imidž.