NAŠA NAJBOGATIJA PJEVAČICA SA BALKANA: Godišnje zaradi 92 miliona, ne zna kud će sa parama ! OTKRILA na šta troši i najviše čuva!

Sa pocetkom 2000. godine Maja Suput se pojavilje na nasoj sceni ali nije imala neki veliki uspjeh o kojem se govori. Nakon toga nestaje i znalo se da se udala to jeste vratila prvoj ljubavi. Danas je jako uspjesna zena a njen posao joj donosi svake godine milione doalra sto se tice prihoda.

Situaciaj 2022. godien Maja Suput je dozivjela jako lijepo i dobro razdovolje i ona je sa svojim posjedovanjem dvije tvrtke dobial ogromne milione zarade. Vlasnica i voditeljica Morske Dive Maja SUPUT ima prihod veci od 92 miliona a kroz svoje dvije tvrtke ostvarila je prihod od 5.9 miliona kuna. Njena tvrtka je ostvarila prihod od 518.312 eura, neto dobiti od 241.969 eura a to je oko 28 miliona dinara.

Unutar navedene tvrtke samo je jedna zaposlenica po imenu Maja koristila platformu za nastavak svoje glazbene karijere. Osim suvlasništva sa suprugom Nenadom Tatarinovim, vodi još jedan posao posvećen prodaji kozmetičke linije. Lani je tvrtka ostvarila promet od nekoliko milijuna eura (cca 275.000 eura) i dobit od 30.000 eura. Kada nije bila zaposlena na poslu, živjela je luksuznim životom, s obitelji je odlazila na ekstravagantna putovanja na egzotična mjesta i trošila mnogo novca na svoju garderobu.

U svojoj tvrtki je samo jedna zaposlenica po imenu Maja i ona to koristi za svoju glazbenu karijeru. Osim suvlasnistva sa suprugom Nenadom ona ima i prodaju kozmeticne linije. ona je ostvarila prihod od nekoliko miliona eura i dobit od 30.000 eura.