PRAVI RAZLOG zašto CECA nikada ne ide kod ZETA NA SLAVU! Ono što je rekla sve je šokiralo- BRZO PUKLA TIKVA

Iza Cece Raznatovic koja je jedna od nasih jako poznatih folk pjevacica proslave su jako bitne i vazan dogadjaj, ali sledeca dva mjeseca su jako divna i lijepa bila za nju i njene prijatelje, a tu je bila i porodica Gudelj. Naime u ponedeljak 6.lipnja slavilo se kod Anastasije Raznatovic i njenog supruga Nemanje Gudelja, ali nazalost slavlje ce da zavrsi ovaj put bez Cece.

Ceca je nedavno krenula u novu karijeru koja ce joj kako je rekla biti na prvom mjestu. Radi njene predanosti stvaranju necega novog odlucila je da odustane od nastupa tokom ljeta Sledecih nekoliko mjeseci bit ce posveceno samo ucenju, Moram uloziti energiju i predanost u ovaj projekat. Za mene nije moguce da radim putujem, nastupam i da imam koncentraciju kolika mi je ptorebna za sve ovo.

Ona je nedavno slavila prvi rodjendan svog sina unuka KRSTANA. Njena kcerka Anastasija nije mogla da dodje i da bude tu prisutna. Osim toga Anastasija ce da bude odsutna od Uskrsa. Anastasija se udala za nogometaša Nemanju Gudelja a ove godine ce dobiti novu tradiciju. Anastasija sada ima svoj poseban dan a to je Jurjevo. Porodica Gudelj slavi Jurjevo i prisutnost snage je bitno.

Bilo je i nekoliko spekulacija da je Ceca namjerno izbjegavlaa susrete radi neslaganja sa Nemanjinom majkom ali izgleda da nije to. Ceca je prosle godine propustila i proslavu Svekrove slave i onda je ove godine odlucila da Djurdjevdan provede u Titelu kod Bogdaninih roditelja.