Naša poznata pevačica boluje od najteže bolesti! LIJE SUZE, POMOĆI JOJ NEMA! “Molite se svi za mene, zar da mlada odem…”

Pjevačica Harijeta Simić je svima poznatija pod nadimkom to jeste umjetnickim imenom HArina je hrabro na drustvenim mrežama odlucila da progovori o svojoj borbi sa teskom bolesti. Nakon sto je uspjela da prebrodi bolest prsnog kosa i vrata onda se ona suočava sa necim jos gorim a to je sirenje na pluca sada.

 

12. januara je legla u bolnički krevet i tada je dokumentovala sve sto joj se dešava u iskrenom video snimku. Nedugo nakon toga objavljuje ona emotivni video i tezak i bolnice. Ali sada je otkrila da da u ponedeljak 29. januara ona pocinje sa terapijom i sada je odlucila da pobjed tesku bolest i da izadje kao pobjednik iz toga.

Sada nije oboljenje dojke ili vrata nego je nesto jos gore,a to je oluca. Moja borba pocinje u ponedeljak pa mi ljubazno posaljite svoje molbe jer mi to treba da bi ja pobjedila.

Ona u svojim objavama pokazuje snimke iz bolnice i tu je preplavljena porukama podrške. Svi joj daju snagu i ohrabrenje i pozivaju je da ostaje postojna i da vjeruje u sebe, te pokaze otpornost i da ima potencijal za oporavak.