Arkan godinama bio kockar, nije imao za kafe! PREKO NOCI KUPIO KUCU KOD MARAKANE- Šokantne vijesti o Cecinoj najvećoj ljubavi (FOTO)

Kako mediji su saznali, Zeljko Arkan Raznatović je volio kocku ali u to vrijeme ni jedan kazuno nije htio da sarađuje sa njim. 90-tih godina aRKAN NIJE ZNAO DA JE njegova strast prema kockanu velika bila i tada je dobivao ali prije samo 20 godina kockanje mu je bilo hobi. Toliko da je znao da izgubi sav novac koji ima pa između ostalog i automobile.

 

 

Stvarno je volio da kocka a onda bi izgubio sve što ima. Jednom je došao kod mene u lokal i kaže mi: “DRUŽE, MOŽE SADA JEDNO PIĆE!”

Ja sam ga tu častio kafom jer nije pio alkohol i pitam ga gdje su mu kola sada a on kaze da je sve izgubio na kocki. Nije tada imao ni ti jedan dinar u dzepu, sve izgubio pa čak ni za kafe nema.

Ali onda se desavalo da dobije na kocki pa je tako jedno veče došao u “Dugu” sa kesom punom para. Tu je bilo 55 hiljada dolara. pitali smo ga sta je to jel to on sta opljačkao gdje je on rekao da je dobio na kocki i ide kucu da kupi. Samo je tu dao par hiljada DJ a kaće da mu treba 50.000 dolara da kupi kucu preka puta Marakane.