Našeg poznatog folk pjevača supruga prevarila sa njegovim bliskim prijateljem! ON je sad sretan, ljubi drugu djevojku, rasipa se novcem i uziva u luksuznim putovanjima! ALI PROSLOST GA NAPADA

ON je naš jedan od rijetkih pjevača koji nam dolazi iz Zvezde Granda koji tokom ovih godina nije postigao neki uspjeh a po naslovu ste mogli i da vidite o kome se ovdje radi. Nakon optužbi da se desila nevjera od strane njegove supruge Jasmine, pjevač Darko Filipović je dospio u središte pozornosti radi skandala koji je u konačnici i doveo do razvoda braka nakon 12 godina ljubavi i odnosa.

Bolje je i da se razvedete uz poštovanje nego da se ostane u nesretnom braku. Naša jedina kontaktna tačka sada je naša kcerka a ja cu se suzdržati od daljinih komentara jer ne zelim to. Jasmina je tada izjavila a na nju se odmah nadovezao i Darko i rekao da nema srama i da se otkrije pravi razlog naseg rastanka. Dugo mi je bila nevjerna sa sada već bivsim partnerom. Trebalo je da bi je sram jer su se njeni bliski distancirali sami. Kao sto mozete da vidite savjest mi je cista i radi toga nisam izbrisao svoj Instagram profil radi srama. Ipak nije dugo trebaloda mediji uhvate Darka u drustvu atraktivne plavuse na jednom benzinskoj pumpi gdje su sjedili i vodili neobavezan razgovor.

pjevac je u zadnje vrijeme jako aktivan na svojim društvenim mrežama i koristi oh kao sredstvo da pokaze svojim fanovima kako se provodi u nedavnom putovanju koje je organizvao u Aziji. Sada je na Tajlandu i uziva u drustvu svog kolege Uroša Zivkoviča. Cini nam se da se Darko zabavlja, uziva u svim luksuzima koje Tajland nudi. Počastio se i masazom i odvojio trenutak da mu operu noge na ulici. I njegov novi posao sa nekretninama napreduje. Nedavno je donio odluku o kupnji nekoliko stanova u Srbiji uz one koje vec ima.