Sloboda Mićalović u zestokoj svađi sa Jelenom Karleušom! SUKOB NE PRESTAJE! “Kada joj vidim njušku ekran bi razbila.”

Gdje god vidimo Jelenu Karleušu jasno nam je da se prašina diže i prestaje. Jednostavno ona nije dzaba dobila nadimak “Mala od skandala”  Nesporazum koji traje između glumice i Jelene Karleuše je nastao kada je Jelena tokom revije Verice Rakoćević izrazila veliko nezadovoljstvo odabirom Slobode i tada njene sestre Dragane.

U jednoj od emisija je jasno rekla da kuharice ne bi trebale da budu kategorizirane kao takve te da ih na crvenom tepihu ne trebamo da gledamo kao razbarušene i nehajne, bez sminke i da trebaju da budu primjereno dotjerane, a ne da tu dodju kao neko ko je upravo isao da baci smece.

Na njen komentar Sloboda Mićalović je uzvratila “Dama u boji kao da vjeruje da postoji i specifičan način da se dođe na reviju Verice Rakočević ne znajući da ja nosim VR HALJINU. No to je dobra stvar da moja kombinacija nije odobrena. Da jeste ne bi se našla u nevolji.

Osim toga Sloboda Mićalović se sada pridružila i drugim javnim ličnostima da bi lajkovala sliku Jelene Karleuše bez imalo šminke ali njen lajk je cini nam se Jeleni jako zasmetao.

Oko glumca Vuka Kostića se sada digla rasprava koja je pokrenuta u ovom slucaju odlukom Slobode da lajka sliku njegovu tokom lova. Ovo je postupak koji je razbjesnio jelenu koja je oduvijek zagovornica prava zivotinja i ambasadorica PETA-

“Ovi pojedinci na slici odišu osjećajem opuštenosti dok sudjeluju u strasnom cinu ubijanja. Djeluje smireno kao da jednostavno kose travu i ponosni sto rade ovo djelo i ponasaju se kao da posjeduju oni ove zivotinje. Ali stvarnost je takva da ova slika sluzi kao sredstvo za odobravanje i promicanje predaje oruzja. ALi opak hvaljena glumica Sloboda Mićaović uvraća ovdje ljubavnim smajlicima. Cini mi se da nju uzbudjuje ubijanje kao sto i nas uzbudjuje mijanjanje kanala cim se pojavi njeno lice.”