Natašu svi pitali odakle joj toliko novca? Rodići rade i zarađuju od farme pilića, žive u raskoši, putuju na egzotična putovanja! POGLEDAJTE NJIHOV DOM U TITELU

Tri sestrice Rodić su preko noci uspjele da se probiju na zvjezdano nebo u Srbiji tada! Naravno ništa od toga ne bi bilo tako da se najstarija sestra niej udala za najpoznatijeg dečka, Cecinog sina Veljka Ražnatovića. Cudila se tada javnost u Srbiji kada je on odbio veliki broj djevojaka a na kraju djevojku iz Titela sa farme pilica je odabrao.

 

Javnost je zaista za kratko vrijeme uspjela da sazna da svako jutro iz Titela njena porodica je dovlacila domace i svjeze pilice da ih prodaje a nikome nije bilo jasno šta je to Veljko tako posebno vidio na njoj? Rekao je da ga je ona osvojila jer je jako skromna a nije bilo bitno jer je ona sa sela.

 

Sa druge strane i druga sestra se udaje za sina Goce Bozinovske i tako da je na selu ostala samo Natasa koja je pomagala svojim roditeljima. Natasa jako cesto objavljuje slike na Instagramu a akda se pogledaju njene slike sa majkom u Monte Karlu i na nekim luksuznim morskim destinacijaam i nikome nije jasno odakle njima toliko novca.

krenule su razne prozivke na drustvenim mrežama kako je nemoguće da neko tako zivi od pilica i da ima tako raskosan zivot. Niko ne zna da se oni bave i poljoprivredom.