“Ne želim da se brijem dole jer da dlake nemaju funkciju ne bi ni rasle dole.” MANEKENKA ODUŠEVI IZGLEDOM ALI KADA SE SKINE TO JE HOROR (FOTO)

Jasno nam je da je zenama nemutnut standard ljepote koje ukljucuje pored toga da je to glatko tijelo bez i jedne dlacice a ima mnogo poznatih licnosti kao i Lourdes kcerka Madone je odlucila da ne brije dlacice nego da ih cuva na raznim dijelovima tijela.

Sve vise zena danas odluce da izadju iz zone udobnosti i javno iznesu kako to njihova tijela izgledaju kada na sebi imaju prirodne dlacice koje su njegovane.

Medu svima njima tu je manekenka Amy koja je odlucila da trenutno ne koristi prijanje pogotov kada se raid o bikini zoni.

Ona je odlucila da sada objavi videozapis na TikTok profilu gdje je ponosno pokazala kako to ona izgleda u bikiniju ali umjesto savršene linije fokus je svima bio na njenim prirodnim dlacicama koje privlace paznju svima.

“Dlake da ne bi trebale da su tamo ne bi tu ni rasle, tako da ne vidim razlog tih komentara.” rekla je Amy.

Njen stav koji je bio zaista inspirativan mnoge zene su dobile pohvale. Bilo je i muškaraca koje su se slagale sa njom te su rekli da dlake ne moraju nikada da budu neugodne.