NEĆETE je prepoznati: Ruška Jakić napunila 84 godine i skinula se bez blama! “Da li bi joj rekli – dobro jutro lutko- BUDITE SPREMNI

Ruška Jakić je inace voditeljica pozante emisije “Ljubav i moda” i ona je jedno od jako poznatih lica u historiji domace televizije a njena sminka je odusevila sve kada su je vidjeli kako je sve to na sebi napravila.

Ruska je oduvijek bila posebna, lijepo se oblacila i nosi vrhunsku sminku a niko ne zna da li se ona ikada u javnosti pojavila bez sminke.

Sada je napravljeno da je voditeljica slikana dok je bila na njezi lice a pretpostavljamo da je jutros odmh sebi rekla do sada ne tako nepoznatu frazu a to je “Dobro jutro, lutko…”

Voditeljica je zadnjih godina dosta vremena ulozila u njegu koze lice pa je jasno da ona izgleda zaista jako svjeze i da je njegovana i svakako decenijama mlađa.

Nekada su bile zene koje su setale ovim gradom i muskarci su radi toga gubili razum radi njih. Sada se ne vidi razlika izmedju tih zena sto se tice silikona a ja kazem da svako ima dosta silikona i da im nedostaju mozga koji im treba. Nikada nisam htjela da izgubim svoj identitet. Ne mogu da vjerujem da bi neko mogao da svoj licni opis u tolikoj mjeri.” tada je rekla Ruska u potpunosti samouvjerena.