Ceca odlucila- ODLAZI IZ GRANDA! “Evo koliko je zaradila za sve godine koje je tu?”

Od 2021. godine od uloge pop dive Jelene Karleuše i njenog angazmana u ziriju Zvezde Granda odjednom je njeno mjesto zauzela njena ljuta rivalka u ovom slucaju Ceca Raznatovic. Govorilo se mnogo o tome koliko je Ceca uzela za ucesce u Zvezdama Granda kao i o trajanju njenog staza sto se tice zirija.

Kako su mediji naveli i istrazili, folk diva ce da bude clanica sve do 2027 godine jer joj tada istice ugovor s Grand produkcijom.Trenutnu honorar koji Ceca ima kao ucesnik u ziriju iste oko 600 hiljda eura to jeste oko 200 hiljada eura po jednoj sezoni.

Ali kako je sada najavljeno od septembra ce se ovo sve povecati. Prema nekim izvorima prvo je dogovr bio da ako Ceca nadmasi ocekivanja, naknada ce da poraste za 30 posto. Time ce Cecina zarada koja sada ide 200 hiljada da poraste na 260 hiljada eura.

To  znaci kada se saberu tri sezone ona ce dobiti 780 hiljada od planiranih 600 holjada.  Iako su svi govorili da je Jelena jednostavno plijenila kada bi se pojavila, uvijek je znala kako da privuce paznju i kako da o njoj se govori i da svaka emisija bude za sebe.

Da li ce honorari koje ce Ceca da dobije da premase Karleusine to nam ostaaje da vidimo*?