NEĆETE je prepoznati- Svi joj se smijali radi njenog opšteg znanja: MIMI Oro izvadila silikone, promijenila skroz fizički izgled i sve šokirala KAKO DANAS IZGLEDA

Nekada je Milica Zivanovic a svima poznatija kao Mimi Oro je sa svojim ponasanjem plijenila paznju i u javnosti je dobial popularnost pogotov radi ucestvovanja u jednom kvizu i ona je rekla kakav je uticaj javnosti bio na nju. U tom vremenskom periodu  njeno pogresno prepoznavanja himne i boje zastave te njen pogresan izgovor “ORO” umjesto “ORAO” JE DOPRINIJELO tome da ona dobije i ovaj nadimak.

 

Pod uticajem svog decka ona je prije nekoliko godina odlucila da svoj zivot promijeni i tako je odlucila da ukloni sve silikone iz sebe i da pruhvati svoj prirodno izgled kakav je sada i koji je ranije bio kritikovan radi mnogih operacija i umjetne estetike koju je odradila na sebi.

Ona je bila u rijalitiju Parovi gdje nije stekla slavu koja je velika ali je i dalje vjesto krila uplitanja u neka razna pitanja i kontraverze. Primjetno je da se njen izgled drasticno promijenio a ona je odlucila da smanji usne da promijeni boju kose i da postaje drugacije. promjene na Miminim grudima, usnama i licu su sada nesporne i ona izgleda sada kao i sve ostale djevojke oko nas.