Melina sa novim partnerom u javnosti: MLAD, BOGAT I DOBRO POZNAT JAVNOSTI- BLISTA MALA

Sada tema Melina i Haris je svuda oko nas, i nema dana da se nr prica o njima a sada je svima postalo i naporno prica o razvodu braka. PRI TOME mislimo da je asad Haris taj koji previse koriste temu razvoda i sada prica svaki put o prilici da komentarise javno kako je ona njega varala svo vrijeme. Sada cemo govoriti malo i o Melini i o njenom stanju nakon razvoda.

 

Sada na osnovu podataka iz javnosti Melina je u aferi sa poznatim poduzetnikom koji je stariji od nej samo dvije godine. Ovo je veza koja traje vec sest mjeseci. Stanje njihove bracne zajednice i dan danas nije dfobro. a dugo vremena nisu ni funkcionisali pa je to rezultiralo i razvodom. Iako je njihova veza bila jako hladna i prije nego li je Melina otisla, uspjelo se saznati koji je to pravi razlog raskida praka. Naime ona je prosle godine stupila i romanticni odnos sa osobom i o tome su svi znali a izgleda Haris je zadnji saznao.

Melina je odavno oslobodila tereta odgovosnoti i to joj je omogucuilo da samo pobjegne i da uziva sa svojom sada dragom osobom. njihovo omiljeno mjesto bilo rezidencija smjestena u cijenjenom kvatu u gradu.