“Neću da ćutim dok ti laješ” Mira Škorić napravila kolaps, na tapetu Maja Berović “Pjevaš jadno”

Pjevačičina Instagram priča izazvala je poprilično pomutnju, izazvavši značajnu količinu pažnje i angažmana nalik lavini.

Svežu izvedbu duetske numere “Ne računaj na mene” predstavile su Maja Berović i Ceca Ražnatović. U originalnoj verziji su se pojavile Ceca i Mira Škorić i izazvale popriličnu pometnju.

Maja Berović zaprepastila je sve svojom neočekivanom izjavom, rekavši da bi na kontrastni način odgovorila koleginici Miri Škorić i da bi osjetila duboku zahvalnost.

Mira je bila iznenađena kada su ove riječi izgovorene, a kao rezultat toga, njen komentar je izazvao značajnu galamu na društvenim mrežama.

Dragi moji čitatelji, kao osoba poznata kao Mira Škorić, suzdržala sam se da se promovišem preko bilo kakvih medija. Međutim, ne mogu više šutjeti dok vi i dalje kritikujete. Dozvolite mi da podijelim neke uvide s vama, uprkos vašem nedostatku obrazovanja i vašem nedodirljivom neznanju. Važno je prepoznati da je vaša pala mentorica provela cijeli svoj život lažno optužujući druge kako bi prikrila vlastite sukobe. Ovo vas stavlja u nesigurnu poziciju. Uživam u tome da vidim mlade i talentovane pjevače koji izvode prepjeve starih pjesama. Nažalost, to se ne odnosi na tebe, jer nisi ni mlada ni vešta u svojim pevačkim sposobnostima. Svaki nadobudni pevač iz emisije Zvezda Granda je superiorniji od vas, jer vredite samo 100 dinara, kako tvrdite (mada ovu pesmu nikad nisam čuo). Ne možete sami sebe da oživite, a pesma “Ne računajte na mene” i dalje cveta bez vašeg prisustva. Budite sigurni, situacija može postati mnogo gora, pa bi bilo pametno da šutite. Ako bude sledeći put, neću biti tako ljubazan kao sada. Vjerujte mi u tome – izrazila je Mira na svom Instagram nalogu.

Berovićeva je do sada šutjela o prozivkama Škorićeve, ne oglašavajući se.