“Glumi Prijovićki prijateljicu, a bila joj sa mužem” Karleuša urnisala Cecu, pa osolila po Ani Nikolić, Vojažu i Tei Teirović

Karlijeve objave i dalje osvajaju javnost i medije, ostavljajući ih stalno intrigiranim.

Nakon žestokih kritika upućenih Tei Tairović i njenog izvanrednog nastupa na novogodišnjoj proslavi u Beogradu, Jelena je brzo ubrzala svoje napore i odlučila se da zaseni najpoznatije ličnosti srpske industrije zabave.

Karleuša je stekla reputaciju po neustrašivom iznošenju mišljenja o širokom spektru tema i pojedinaca, a njeni najnoviji komentari su zaprepastili medije.

Jelena je u svom monologu suptilno nagovestila skandalozne i neproverene postupke svoje dugogodišnje protivnice Svetlane Ražnatović, nakon što je prvo pomenula izjavu pevačice Maje Berović.

Dotična OVA djelovala je krajnje glupo, što je dovelo do naglog spuštanja u propast poznatu kao Nanogica. Začuđujuće je kako ne prepoznaje propast svoje karijere otkako je podlegla tom mraku. Osećam potrebu da se javno raspitam: šta nije u redu sa ovim pevačicama? Zar nisu učili na greškama svojih vršnjaka? Nisu li bili svjedoci Nanogicinog lažnog čina sprijateljila se s Ani Nikolić, samo da bi joj se rugali i dijelili intimne snimke sa tim prezrenim pojedincima, što je na kraju dovelo do njenog uništenja? Jesu li bili slijepi za napad na Priyu samo zato što se družila sa mnom? Neprijateljstvo prema Priyi proizlazi iz uvjerenja da ona oponaša i uzurpira poziciju koju niko ne želi. Zlonamjerno širenje glasina o Prijinom privatnom životu samo podstiče ovo zlo, privlačeći određenu publiku na njene koncerte. Da ne spominjemo strah koji dolazi sa prijateljstvom sa nekim ko je nekada bio u vezi sa njenim mužem. Srećom, Priya se opomenula i na vrijeme potražila utočište. Imperativ je da neko obavijesti Theu, koja je poznata po svom istaknutom osmijehu, da je Nanogica osoba odgovorna za cirkulaciju videa eksplicitnog sadržaja. U ovom videu Nanogica dijeli užasavajuće priče o Thei i njenoj majci koje su postale žrtve istih kriminalaca. Nanogica dalje opisuje Tein neprijatan miris i čak tvrdi da je izložena ponižavajućim postupcima. Stvari koje Dara govori o Bubamari kada ona nije prisutna su previše uznemirujuće da bi ih ovdje i spomenula. To je zaista užasno. To je priroda Nanogice. Na koncert mladog Vojaža dolazi bez grižnje savjesti, uprkos tome što su njeni saradnici i uticajne ličnosti iz zemunskog klana, zbog kojih je bila zatvorena, umalo ubili Vojaževog oca. A da stvar bude gora, time se ponosno hvali i sam Vojaž u jednoj od svojih pesama. Postavlja se pitanje gdje im je savjest? Nema osjećaja stida ili oproštaja. Iako je istina da mi je nanosio štetu dugi niz godina, uzvratim na način koji je i proračunat i precizan. Draga pevače, nadam se da nisi u istom stanju. Pjevači, razumijem da mnogi od vas mogu biti lakovjerni i pod utjecajem, ali vjerujem da ste vjernici. Možete li vjerovati nekome ko nosi težinu bezbrojnih karmičkih grijeha? Čak ni božansko ne nudi oprost onima koji uđu sa lošim namjerama! Samo poslušajte moj savjet i klonite se zla, jer one koji prigrle tamu čeka tragična sudbina. Ako vam nedostaje mudrosti, barem priznajte istinu. Na kraju ćete mi izraziti zahvalnost za moje riječi – napisala je Karleuša.

Ceca, Aleksandra i njen suprug Filip Živojinović do sada su ćutali na Jeleninu optužbu.