Nema ni završenu srednju školu a za godinu zaradila više od pola Srbije! OVO je istina o Prijovićki koju malo ko zna- Sa samo jednim potezom sve sklonila sa estrade

Aleksandra Prijovic je inace pjevacica iz mladih dana, plijenila je paznju svih pojedinaca jer je ona za kratko vrijeme toliko paznje i popularnosti dobila. Naravno da je sve krenulo od Zvezde Grranda i to je bio znacajan njen put ka uspjehu. U tom razdoblju ona ej postala od najtrazenijih pjevacica u Srbiji i njen koncert je za kratko vrijeme brzo rasprodat, Dok mnogi govore o njenom uspjehu ima naravno i onih koji kritiziraju njeno davanje prioritetu pjevanja naspram njenog obrazovanja.

 

Ona je na svoj put muzike krenula jako mlada sa samo 13 godina te je snimila tada i dvije pjesme ali to nije dobilo toliko paznje koliko se ocekivalo. onda od 14 godine pocine sa takmicenjem u Zvezdama Granda. NJENA predanost muzici karijeri je bila jaka i iznad nje. Ona je napustila skolu samo godinu dana prije nego li je dobila diplomu te je ostala bez svjedodzbe koja bi bila bitna zaista. Ona je rekla sada da namjerava uskoro da zavrsi cetvrti razred srednje skole jer zeli da dobije zeljenu diplomu. Svi ovo mogu da vide na razne i drugacije nacine a sada nam vi recite kako sve ovo komentarisete i o tome pricate?