Nikad burniji rat bukti između Cece i Mire Škorić! U drami je još jedna vrhunska pjevačica! TREBA DA SE SVI STIDITE I POVUČETE!

Pjesma koja je prepjevana “Ne računaj na mene” je napravila veliki bum na muzičkom svijetu. Sada kada su to otpjevale Ceca Ražnatović i Maja Berović te su svoju verziju snimili. Sada pjevačica Saška Karan se oglasila i ne moze da sakrije svoje oduševljenje sa ovom pjesmom pa su komentarisali i uparivanje Mire Škorić, Ceca sa BEROVIĆ MAJOM, te nezadovoljstvo duetom- Sada je Saška postavila jasnu poruku kolegicama.

Sada želim da dam punu podršku za dragu kolegicu Miru Škošić” Imala bi sada pitanje za pjevacicu Mayu Berović- Draga Majo otkad je pjesma “ne racunaj na mene” zaboravljena- Sada isto moram da kažem da Ceca nije ispala fer prema Miri jer je nije ni pitala za to. Treba da se stidite.- napisala je Saška jako ljuta na svom Instagram profil.

S sada sledeca objava ide:

“Dragi moji, pošto ONA (JA) Mira Škorić nisam oglašavala ni za jedne medije i ne mogu da više ćutim dok ti laješ. Tebi moram da kazem nevaspitana glup aco. Tvoja raspala mentorka citav zivot radi na tom,e da podmece ratove drugima i ti si nasjela na to. Ja sam sretna kada mladi pjevaci urade dobru obradu stare pjesme ali ti nisi ni mlada a i pjevaš jadno. Svaka mlada Zvezde Granda za tebe je pevacina  a ti nisi ni za 100 dinara.