ZIVOT SE MENJA KADA BOLEST ZAKUCA NA VRATA! Brata Željka Joksimovića otkrio da se bori sa retkim oboljenjem! (FOTO)

BRAT našeg poznatog pjevača Zeljka Joksimovića je nedavno postao jako aktivna na društvenim mrežama te tu dijeli razne sadržaje. On e dio objava fokusirao inače na turbulentan odnos koji je imao tada sa suprugom Nevenom. On je imao jako zastitnički stav prema svom sinu Iliju ali i na projekte koje sada radi i kojima se bavi. On se sada trudi da istrazi i teme koje su neprimjecene u nasim drustvima. jedna od tema jeste i bolest. Osobe koje se osjećaju bezvrijednim imaju tendencije da budu trajno nezadovoljne.

To su osobe koje dozivljavaju see kao inferiornim naspram drugih osoba i to osjeća i stvara zavist prema tuđim snagama i sposobnostima, to je iznio brat Zeljka Joksimovića, Naime egocentrična priroda jeste da se stvori osjećaj bezvrijednosti i do moze da dovede do mentalnih poremećaja i depresije. Saša je izazvao veliku zabrinutost a svi su bili jako zainteresovani za njegov vid iznošenja ove situacije. U sretnoj fazi zivota, pjevac je dijelio sreću sa svojom suprugom, voditeljicom Jovanom Joksimović. Sretni su sa svojom porodicom, sinom Kostom i kcerkicama ANA I SRNA.

Prije ovog braka je bio u braku sa VESNOM i dobio kcerku Minu. Javnost je oduvijek bila zainteresovana za zivot Zeljka Joksimovića.