“Niko neće da mi priđe,mučim muku sa muškarcim…” OVO JE RAZLOG ŠTO BJEŽE- To se vidi 2 metra oko mene (FOTO)

Rada Manojlovic je neko ko je poznat po tome da otvori svoje srce i da bez ustezanja govori o svom emotivnom statusu posebno nakon razlaza sa kolegom Harisom Berkovićem. Ona je rekla da javnost nije saznala da li je neko novi imao priliku da osvoji njeno srce ali je rekla da joj niko ne prilazi jer je vjerovatno odbojna za sve njih.

RAda je priznala izmedju ostalog da je pred kamerama uvijek nasmijana i uvijek posebno fina ali u stvarnosti kao osoba nije toliko pristupacna. Istakla da je da nikada nije bila zainteresovana za nove veze i to se moze vidjeti i po njenom ponasanju ali je rekla da je sigurna da ce sva da dodje na svoje u nekom vremenu i da ce ona da pronadje svoju srodnu dusu.

Izmedju ostalog je rekla da se ne otvara prema svima, prema nekima koji joj daju malo paznje jer jednostavno svi koji tako pridju mou da vide koliko je ona zaista hladna. ovo je Radina izjava koja moze da zakljuci da Rada trenutno nije spremna ni ti za jednu emotivnu vezu ali vjeruje da ce se prava ljubavi desiti kada se bude najmanje nadala i kada ona bude dovoljno spremna.