Zlatan Ibrahiković odlućio majci da pokloni crkvu od 9.24 miliona eura, sestri apartmane u Novaliji, ocu stan, a brat je NAJBOLJE PROŠAO

Zlatan Ibrahimović je odlucio velikodušno da kupi crkvu za svoju majku Jurku, a za svoju sestru Novaliju stan,holding za svog polubrata Aleksandra, stan za oca,a izvrsio je i napravio je prijenos nekretnine u New Yorku i Miamiju i to je bilo zaista u rajskim zonama, te je pokazao koliko je on spreman za svoju obitelj i predan za njih.

Zlatan Ibrahimović je nekadašnja zvijezda Milana i PSG Saint Germaina te je bio  i bivsi svedski reprezentativac Bosanskohercegovackih korijena, te je on otkrio u svojoj autobiografiji pod naslovom “Adrenalin” te je kupio i apartman na otoku Pagu za svoju majku, i odlucio je da ona stanuje sto blize sestrama.

Zlatan je od pocetka zivio sa svojom majkom koja je bila vrijedna domacica. Kasnije je odlucio da zivi sa ocem koji se u to vrijeme lijecio od ovisnosti od alkohola. Zlata je otvoreno priznao da je imao izazovno i problematicno odrastanje, te je to bio period u kojem se mogao lako podici najnizoj tacki u svom zivotu. Njegova odlucnost da nesto uspije ga je usmjerila ka nesto drugo.