NISAM MOGLA ni da sanjam da mi ovo Toni radi iza leđa! PROGOVORILA po prvi put o teškim zadnjim godinama i stresu koji je preživjela!

Prema rijecima Dragane Mirkovic udaja je bila posebna i nezaboravna prilika i ona je u tome uzivala zaista.

Nakon duge i po svemu sudeci jako idealne veze poznata pjevacica Dragana Mirkovic i u ovom slucaju Toni Bijelic poduzetnik su donijeli odluku da nakon 24 godine braka rastanu se. Dok je vijest o njihovom razvodu sve sokirala jedna osoba u svemu ovome nije se iznenadila a to je Jovana Jeremic. Prema rijecima Jovane bilo je poznato to da je Toni godinama nevjeran bio svojoj supruzi.

Jovana je nedavno rekla kako brak Dragane i Tonija svo vrijeme je bila samo farsa a ne samo 3 godine kako je ona navela. Iako se znalo da je Toni u nekim situacijama bio grub prema Dragani novianri su odlucili da sute radi njenog statusa i svega sto je dobila ona godinama, U ovakvim okolnostima razumljivo je da ne zeli da nastavi da bude u ovakvom braku u kojem se nije osjecala toliko ugodno. Jovana je naglasila da je i sama Dragana znala kakvo je to ponasanje od Tonija pogotov kada nije bila sa njim.

Ona je bila svjesna Tonijeve nevjere i odlucila je da suti i trpi sve to kroz sto je prolazila. Ona je preuzela i ulogu zrtve u svemu tome pogotov kako se prikazuje u javnosti. Covjek bi se nadao da ce ona da se izdigne iz svega ovoga.