“Nisam sponzoruša ali oduvijek maštam da imam starijeg muškarca pored sebe” JELENA (27) juri starije ali kada je Dragan stigao (55) mozak JOJ POMUTIO

U velikom broju drustva u ovom slucaju ukljucujuci i Srpsko velika razlika u godinama sto se tice partnera jako cesto nailazi na razne osude ali i predrasude. U okruženju koje je patrijarhalno kao sto je nasto jako cesto mozemo da vidimo mlade zene u vezama koje se na taj nacin stigmantiziraju kao “sponozoruše” dok se muškarac u tim situacijama opisuje jako cesto kao neko koga muci kriza srednjih godina.

Jelena je dama iz Vranja koja ima 27 godina i odlucila je da prekine sada tisinu i sve stereotipe oko toga sto ju je pratilo. Naime ona je odlucila da na drustvenim mrezama otvoreno podijeli iskustvo i govoreci o tome sta je to sto nju privlace stariji muskarci i rekla je da motiv naravno nije novac nego situacija da je ona rasla pod sindromom “djeteta bez oca” Ipak kada je pocela vezu sa starijim muškarcem nije mogla ni da sluti kakva sudbina ce se desiti sa njenim emocijama.

“Dragana sam upoznala sasvim slucajno na jednom seminaru koji se desio u Subotici koji je organizvan od strane moje firme. On je bio tada predstavnik uspješne kompanije visok, sijed u 50.tim godinama i privukao mi je paznju sa svojom elegancijom tada. Ja sam zeljela uvijek jako ozbiljnog i ostvarenog muskarca pored sebe pored kojeg bi se osjecala sigurno

Izlasci sa vrsnjacima koji se i dalje ponasaju kao adolesceni zabavljaju se i piju cijelu noc nisu mi bili prijatni. ja sam radila i zarađivala svoj novac roditelji su me podržavali i naucili kako i na koji nacin mogu da se oslonim na sebe. Najvise su me smetali komentari koji su govorili da sam ja sponzorusa iako to nikada nisam bila.