Toni kuka i moli Draganu Mirković da povuče papire za razvod- Bijelić stigao u dvorac a evo kakav odgovor je dobio od FOLK DIVE (FOTO)

Razvod braka je uvijek jako tezak period pogotov nakon dugog period zivota koji je zajednicki. Dragana Mirkovic je bila hrabra odlucila je da donese odluku da okonca brak sa Tonijem nakon 24 godine braka. Iako je Toni nekoliko puta htio da se desi pomirenje i da se poprai odnos Dragana je jasno dala do znanja da to nije njoj opcija i ne vidi se tu.

Domavi mediji su rekli da je Toni zadnjih 6 mjeseci bio u njihovom zajednickom dvorcu a sada je opet odlucio da se vrati a svi misle da se on nada da ce se pomiri sa njom i da ce sse desiti razvod jer ce se povuci papiri.

Vazno je da se napomene da su oboje izrazili zelju da se odrzi odnos radi djece i to je pokazana velika zrelost i odgovornost. Njihova djeca Marko i kcerka Manuela su prioriteti pogotov u ovom trenutku sada kada se sve ovo desava.

Situacija na drustvenim mrežama se prati i  sada se moze vidijeti da su tu neki znakovi pored puta ali svako od njih ce da se snosi sa svim ovim na svoj nacin. Jako je vazno da su jedno drugom podrska u ovom teskom periodu i da se trude da nastave svoj zivot na svoj nacin pogotov radi djece.