Nju nikada do sada niste mogli da vidite! Jasno ce vam biti sto je krije- POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA SUPRUGA DRAGANA STOJKOVIĆA BOSANCA! (FOTO)

Dragan Stojković Bosanac je nas poznati harmonikaš i svi znaju u regiji ko je on. On je sada glavnu popularnost stekao kao član zirija poznatog takmičenja Zvezde Granda i na toj stolici je duzi niz godina. Bosanac je osoba koja svoj privatni zivot cuva daleko od javnosti a njegova supruga je toliko sakrivena da se ne zna ko je ona i malo ko je nju imao priliku da upozna.

Svi znaju da je Bosanac u  jako skladnom braku i odnosu sa suprugom sada skoro pet decenija ali javnost jako rijetko zna za nju jer je nema pred kamerama. Gospođa Dunja je odlucila da bi bilo najbolje za nju da vodi miran zivot i posvećena je oduvijek svojoj porodici. Bosanac svoju suprugu smatra osobom koja je uvijek zz njega te je ponosan na nju i njenu predanost koju ona ima za porodicu.

Dunja je u braku sa harmonikađem a ponosna je i majka dvoje djece, sina Aleksandra i kcer Aleksandru poznatiju kao Džidža. Kada Bosanac i spomene suprugu publika uvijek se iznenadi koliko je on naklonjen prema njoj i koliko divljenja prema njoj ima. Bosanac je rekao da je zahvalan sto njegova supruga nije nikada tezila ka slavi. Ona je uvijek bila njegova podrška kada se radi o porodici i djeci a on je to uzvratio kao da je ona jako odana supruga.