Nova pomoć od države dolazi 1. januara! PROVJERITE da li ste na spisku? USLOVI za prijavu su tu!

Sada ponovo mozemo da govorimo o tome šta je Aleksandar Vučić rekao za pomoć od države. Sada su se pojavile informacije da se i dalje izdaju vaučeri za odmor i da je ta akcija produžena. Svi smo znali da je u tome postavljen rok ali sada je ostalo još 40.000 tih vaučera i kako smo uspjeli da saznamo ti rokovi su produženi ali da sada napomenemo svi koji nisu pobjedili u ovom krugu imat će priliku da to urade sledeće godine jer od januara nudi se preko 500.000 vaučera za ljetovanje u Srbiji.
Sada prije nego li krenete da se prijavite za vaučete treba da znate da ovo vrijedi za najmanje pet noćenja a istakao je kako i ko može da ih koristi i sta se sve to odnosi za smjestaj a samim tim troškove snosi osoba koja inače koristi vaučer.
Kako sada stvari stoji sve ovo što je odrađeno jeste smišljeno. Plati smještaj ali novac ćeš da trošiš u Srbiji zar ne?
Sve je ovo politički komentarisano i sve je ovo određeno za neke skupine. Sada saznajte i vi ko moze i kako se mogu iskoristiti kuponi.
– Prvi na redu su penzioneri a nakon toga idu nezaposleni to jeste pripadnici novčane naknade, a podrška neće ni zaostati i zaposlenim građanima ali samo oni čija primanja ne idu preko 70.000 dinara, ratni vojni invalidi i civilni invalidi kao i poljoprivrednici.