Osvanula Čolina slika bez odjeće: Nažalost ni njega vrijeme ne štedi! Ništa od njega nije ostalo

Slika Zdravka Čolića koja je napravljena na plaži nam pokazuje kako to vrijeme moze da promijeni čovjeka i koliko to sve moze da utiče na njega. Naravno da je jasno svima da je to prirodni ciklus na koji niko ne moze tako lagano da utiče ali sada nas sve iznenadi kada usporedimo slike iz mladosti sa onima koje imamo danas jer zapravo tada se jasno vidi kako to vrijeme prolazi.

 

Njegova karijera je sa vremena na vrijeme cvjetala ali jasno je da i dan danas to traje. Njegov usojeh moze da se zahvali ne samo njegovim huitovima nego i njegovoj građi koja je bila kao neki model. on jednostavno je bio poznat da kada se pojavi sve zene su ludile za njin, te je bez sumnje bio neodoljiv zenama. oni koji se sjećaju njegovih prijašnjih nekih nastupa mogu da potvrde da je poseban bio da je imao specifičan odnos sa zenama i da je pored toga bio i izvanredan izvođač.

Čolić je krio da ima emotivni vezu pa je i na neki tajanstven način i stupio u brak i iz tog braka dobio dvije kćerke. Dugo se nije znalo da je prekinuta veza sa njegovom partnericom Aleksandrom te da iz tog odnosa imaju dvije kćerke. Htio je da cuva svoju intimu pa zato takve slike nikada se nisz ni pojavljivale.

Na ovoj slici se jasno vidi da je dosta mladji i da je njegovo tijelo mlađe.

Ali ono što je jasno i dan danas jeste da je Čolić jako popularan i da je prije tri godine u Štark Areni održao šest koncerata i tako postavio i rekorde.