OBLOG KOJI IZVLAČI SAV BOL IZ TIJELA: Provjeren lijek za reumu, išijas, giht i artritis…

Poznati Ernst Gunther, njemačko-američki stručnjak za sirovu hranu, napisao je zadivljujuću knjigu pod naslovom “Živjeti bez bolesti”. Na stranicama ove izvanredne knjige čitatelji će otkriti mnoštvo recepata koji su pomno izrađeni samo od prirodnih sastojaka. Među tim receptima nalazi se izvanredan pripravak posebno osmišljen za ublažavanje tegoba uzrokovanih raznim upalnim stanjima kao što su artritis, giht, išijas, reumatizam i druge tegobe koje pogađaju zglobove i kosti. Ovaj izniman lijek ciljano djeluje na bolove u prstima, kukovima, petama i koljenima, nudeći prijeko potrebno olakšanje onima koji pate od ovih bolesti.

Primjena obloga izravno na zahvaćeno područje čini temelj ovog medicinskog tretmana.

Za pripremu ovih obloga trebat će vam krumpir, crveni luk i sjemenke lana.

Za škrobnu masu pomiješajte 2,3 decilitra vode s velikom žlicom lanenih sjemenki i pustite da prokuha oko 10 minuta.

Započnite pranjem i ribanjem manje količine krumpira, uključujući i koru, zajedno s glavicom crvenog luka srednje veličine. Nakon što se voda prožeta lanenim sjemenkama ohladi, umiješajte naribani krumpir i luk, osiguravajući temeljitu smjesu. Na kraju uklonite višak tekućine.

Kako biste riješili nelagodu u prstima na rukama, nogama ili petama, jednostavno ulijte smjesu u iznošene čarape ili rukavice, navucite ih i prekrijte najlonskom vrećicom kako tekućina ne bi iscurila.

Za ublažavanje bolova u različitim dijelovima tijela, kao što su leđa, kralježnica, rebra, kukovi i koljena, smjesu nanesite na sterilnu gazu, zatim je stavite na zahvaćeno područje i čvrsto zamotajte zavojem, osiguravajući pravilnu cirkulaciju krvi izbjegavanjem pretjeranog stezanja.

Za optimalne rezultate preporuča se ostaviti obloge preko noći kako bi se tijelo odmorilo. Ujutro skinite obloge, bacite smjesu i očistite tijelo toplom vodom.