Od fatalne ljepotice nije puno ostalo: Radi Mikija Đurišića rasturila porodicu pa odjednom nestala! POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA ATRAKTIVNA SUZANA PEROVIC

Njeno ime je Suzana Petrovic koja je poznata pjevacica koja je svoju slavu dostigla 1990. tih godina i ona je tada dozivjela i svoj vrhunac. Suzana je bila ucesnica rijalitija Zadruga 5 te ej na ovaj nacin pokusavala na sve nacine da vrati svoju slavu jer u to vrijeme to je bio najpoznatiji sou na nasim prostorima pa veliki broj ucesnika je bio tu da bi dobio slavu i izborio se sa svojim mjestom pod suncem.

Naime tokom boravka u rijaliti programu njen sin Nikola je bio u zatvoru radi pljacke benzinske pumpe koju je organizovao sa svojim prijateljima a o tome su svi mediji mnogo govorili.  Nikola koji je prvo bio otpuzen za remecenje javnog reda i mira, pusten je i na slobodu i nije htio da se odaziva pozivu od nadleznih.  Sav ovaj namili dogadjaj se desip prij 10 godina ali Nikola je i dalje anstavio da pravi velike probleme pa je opet bio u centru paznje jer je opet bio dio neke svađe.

 

Suzana se nije osjecala prijatno povodom svega toga ali je bila hrabra i nosila se sa tim. Ona je iala podrsku kcerke Dajane i supruga Vladimira Perovica tada. Mlađe generacije su ipak pamtile njenu pjevacku karijeru ali pamte i ljubitelji rijalitiju da je imala vezu sa Mikijem Djuricicem gdje je dozivjela sve i svasta. Miki je bio i nasilan prema njoj a ona je ponovo stupila u odnos i pomirila se sa suprugom poslije toga. Iako kada se pogledaju slike ona izgleda dobro ali kazu da je nesretna i da joj oci vise ne sijaju kao prije.