Od samo jedne pjesme kupio kuću i auto! PEVAO PO KAFANAMA, PRAO TOALETE A SADA zivi u pravom luksuzu i odbija bakšiše od 10.000 eura

Nas poznati pjevač Šerif Konjević je otkrio sada koja mu je to pjesma omogućila da on kupi sebi nekretnine. Tokom svih ovih godina kada je bio na estradnoj sceni ŠERIF je zaista uspio da stekne veliku imovinu a prvu nekratninu je kupio od uspjeha pjesme “Bijela vjenčanica”

Danasima vilu na Ilidži a u jednom nastupu je istakao kako je svoje bogastvo stekao predanim radom. “Za ovo sam radio posteno i cijeli zivot se borio za to. Kao domaćin, vrijedno radim, težim da mi je uvijek lijepo, čisto i ugodno. Najviše prihoda sam ostvaorio od pjesme “Bijela vjenčanica.”ž

Pjesma “Bijela vjenčanica” je dostigla tiraz od 850 hiljada primjeraka i donijela mi je mnogo novca pa sam kupio stan i automobil. To mi je bilo cudno. Zahvaljujući mom uspjehi blagoslavljen sam dobrim glasom sto smatram darom veliki. KAda se radi o mom opustanju uzivam na isti nacin kao i svi. Ne bi posebno nikog izabrao,svi su mi dragi i ima postovanje a maniri su za mene vazni.

Iako je i dan danas tu bogati pjevač Serif se suočava sa izazovima na pocetku karijere. Jako tesko je radio, cistio je kafane gdje je nastupak. Kljucni trenutak se desio u jednom resotranu u Bosni. TAj period je bio takav da je njegov uspon poceo. Nedavno je postao viralan snimak gdje on odbija baksis od 10.000 eura.