“Tata nas nikada nije htio da vidi, odbio nas” Ljiljana rodila prvu kćerku u 52. godini, živela bez vode i struje! KĆERKA SPOMINJE OCA I GOVORI” NE voli nas, nije mu stalo! “

U 52. godini zivota Ljiljana Jakšič je dobila kcerku Dariju koja je kasnije postala i samohrana majka i to u jako zrelim godinam. Radi svega sto joj se dešavalo, dobijala je veliki broj uvredljivih komentara. U jednom od intervjua je rekla sve sto joj je na srcu, i ima veliku sreću jer je dobila kcerku Dariju i kroz sta se sve suocila tokom zivota.

Ljiljana je zivela sa majkom, ocem i starijom sestrom. Kako se sjeća ranih godina ona je priznala da je dinamika u njenoj porodici oblikavlo nju.

“Okruzena sam svim tim sto nije bilo harmonično. Odnos mojih roditelja je bio zaista narušen, sto je dovelo i do razvoda. Nakon rastave, majka sestra i ja smo dijelile zajednički stan dok je moj otac ostao u istom gradu te gradio svoj zivot sa novom porodicom. RAzvod je bio bolan, sjecanja su ostala bolna. Ali uspjela sam nekako to pebroditi jer mi je majka tu bila.”

“Imala sam majku koja se jako brinula o meni, o mojoj sestri. Sretna sam jer sam imala i stariju sestru kao veliku podršku. Njena prisutnost mi je dalo osjecaj sigurnosti.”