ODJEDNOM JE NESTAO NA VRHUNCU KARIJERE- Poznati pjevač bio u vezi sa suprugom NAJMOĆNIJEG ČOVJEKA U SRBIJI- Otkrio je i previše

Mediji su za kratko vrijeme saznali za ovu aferu i svi su iznenađeni s tim bili. NAime bivša supruga  Baneta Mojičevića je od njega starija 20 godina ali ih nikada to nije spriječilo da budu u ljubavi i u romansi. Prvih godina nakon što je izasao kao pobjednik u Zvezdama Granda, Bane nije mogoa da se izbori jer je bilo mnogo obožavateljki a one su htjele da su tu barem malo pored njega. Dosta djevojaka su htjele da otmu njegovo srce. Ipak mlade dame su borile se osvojiti ga a njegovo srce je ukrala 20 godina starija pjevačica a ona je bila supruga jako velikog moćnika iz Srbije!

Ovdje sada govori o Sonji Mitrović Hani i vjerujemo da su za nju mnogi čuli . Naime ona je 2008 godine bila odabranica vlasnika Pinka, a to je Zeljko Mitrović, a nakon njega je uplovila u emotivnu vezu sa Banetom. Pricalo se da se odlicno slažu svuda su skupa bili a razlika u godinama nikada nije bila problem jer on je uvijek volio zrelio dame. Pisalo se da je BAne sa njom radi koristi jer je imala muzicku opremu ali mediji su ubrzo zaboravili i pustili ih da se vole.