SVI SE PITAJU ŠTA SE DESILO SA “PRAKTIČNOM ŽENOM” Ljudi šokirani, pa ona preko noći postala MUŠKO

Televizija, društvene mreže su sada broj jedan. Naime ima mnogo osoba koje vole da gledaju neke dobre edukativne emisije na televiziji ali je sada sve puno rijaliti programu da nam to iskace sa svih srana. Ali i dalje postoji nacionalne frekfencije i dosta sadržaja koji moze da vam bude kvalitetna ali nekada i ne.

 

Naša današnja tema je voditeljica po imenu NATAŠA POPOVIĆ koja je u 1975 godine rođena u Zagrebu a sa samo 16 godina kao tinejdžerka sa svojom porodicom dolazi u Beograd gdje je i završila zurnalistiku. Morala je u tim periodima da krece sa skolom da pronalazi novo društvo a sa samo 21 godinu počinje da radi na Beogradskom radiju i udaje se. Dobial je tada dvoje djece i razvela se. Suprug bivši joj je umro nedavno a ona je sa njim do zadnjeg trenutka njegovog zivota bila u dobrim odnosima.

Trenutno je zaista veliku popularnost pokupila dok vodi emisiju “PRAKTIČNA žena” koja je i dalje gledana gdje ima puno savjeta za zene i jako je aktivna. Ove subot je sve špkirala kada je objavila stori i napisala:

“šta da sam muško?”