ODŠTETA KONAČNO STIGLA: Pogledajte koja je to cifra koju su dobili kao odstetu za Šabanovu nesreću- Svi se sokirali, zar je toliko ostavio, kao da je znao!

On je u to vrijeme ali i dan danas jedan od najvećih ali nažalost on nas je napustio jako tragično a sada se veliki broj njegovih kolega i oprašta od njega, te se sjećaju svih lijepih trenutaka koje su imali tada a bilo ih je zaista puno. Mnogi kazu da je Saban bio takav, mogao je da vodi razgovor sa svima, nikada nije volio nepravdu i uvijek je radio na tome da bude najbolja verzija sebe. Niko nije savršen a i on je isto tako imao mane i to je priznala i njegova porodica ali pored dobrih stvari to se nije ni primjetilo.

U naslijeđe na njega su ostavljene njegove pjesme koje su slusaju zadnjih 20 godina i dalje ce se slusati bez sumnje. Prosle su gotov tri godine od tuznog trenutka a njegova porodica nakon toga se jako rijetko pojavljuju u porodici, osim kcerke Ilde koja se bavi isto javnim poslom. Ilda je govorila o svom ocu posvetila mu je i pjesmu. Njegova supruga Goca nije htjela da govori u medijima nije imala zelju.

Kako su se pojavile sada informacije Goca je dobila 200.000 eura od zivotnog osiguranja koje je Saban prosle godine a onda je ona vratila sve dugove koje su imali jer su uzeli novac za Sabanove nastupe unaprijed. Tu se radilo oko 250.000 eura!