Ovo je misteriozna žena koju je Severinu izbacila iz Milanovog srca za par mjeseci! ONA JE SUPROTNOST PJEVAČICI! Ovo je Popović o njoj rekao!

Nakon sto se desio burni razvod od Severini, Srpski magnet bakra Milan Popović je ubrzo nasao svoju srecu u vezi sa Bojanom. Bojana je druga supruga od Milana i ona je jako privlačna plavusa a ono sto je karakteristicno za nju i njega jeste razlika od 28 godina. njihova veza je bila takva je predstavila veliki i ostar kontatrast u odnosu na predhodnu suprugu.

 

 

I dok se on cesto eksponira u javnosti njegova supruga nije tu, ali zato bivsa supruga jeste tu i tu se cesto raspravljaju oko starateljstva nad sinom Aleksandrom. On je uzeo neki drugaciji pristup i sada traje i dalje sudjenje. Bojana je osoba koja vjesto izbjegava medijsku paznju i trudi se prezime zadrzati. “KRALJ BAKRA” je uvijek krio svoje veze ali jednostavno mediji sve to iskopaju. Milan i Bojana su dobili dva sina. Njihova porodica se prosirila prosle godine kada je dobio i kcerkicu. Druga supruga je osoba mirna i povucena a on u intervjuima cesto kaze da je ona izuzetna zena. Bojan je tokom intervjua rekao da je ona suprotnost Severine i da je kvalitetnija osoba. Bojana dolazi iz ugledne sredine, mlada atraktivna, skolovana i obrazovana ali pored toga je brza i snadje se u svemu.