Ognjenova nova tašta prava boma-izgubit će te glavu kada je vidite! EVO ČIME SE BAVI, USKORO SE SELI KOD OGNJENA I MINE KUĆI! (foto)

Ognjen Amidžić je poznati voditelj i znamo da je bio u braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom a kasnije su odlucili da bi bilo dobro da se razvedu jer vise nije islo  zajedno. Nedugo nakon toga Ognjen je pronašao ljubav u Mini Naumović koja radi na istoj televiziji kao i on. Njihova veza na pocetku je pokusala da bude tajna ali su kasnije otvoreno progovorili o tome da su zaljubljeni.

Ognjen nije mnogo komentarisao svoj odnos sa kolegicom iako na drustvenim mrežama su bile njihove zajednicke slike. Nedavno je i rekao zasto mu se Mina sviđa. Nakon sto su se pojavili negativni komentari o njoj i njenom izgledu on je stao na njenu stranu. Naglasio je da Mina nema ni ti jednu plastičnu operaciju na sebi i da ne voli nepravdu.

Sto se tice Mine postalo je interesovanje za nju od trenutka stupanja u vezu sa njim. ona se jako zaljubila u njega. Na drustvenim mrezamaje dijelila i informacije o poslovnom i ljubavnom zivotu. Nedavno je objavila sliku majke povodom njenog rođendana. Zora Naumovic je uspjena ljekarka i za svoje godine izgleda savršeno. Mina i majka jako loce. Zora je studirala medicinu te je i doila posao za svoj drzavno priznavanje posla.