On je bio najlepši srpski glumac, a evo kako izgleda danas.

Glumac Aljoša Vučković se zbog bolesti povukao iz javnosti, uprkos tome što ga žene veoma obožavaju.

“Nisam bio u mogućnosti da obavljam bilo kakve poslove niti da se bavim poslom. Moje zdravlje je bilo narušeno, što je rezultiralo nedostatkom energije i motivacije da budem produktivan”, rekao je Aljoša Vučković u intervjuu za Kurir. Odlučio je da ne otkrije konkretne informacije o svojoj bolesti.

Sa suprugom Editom, koji živi u Beogradu, Vučković je ponosni otac dve ćerke Leane i Sare. Ajosa je najprepoznatljiviji po svom izuzetnom nastupu u “Velo mistu” i portretiranju dr Lukšića u renomiranoj televizijskoj emisiji “Bolji život”. Uspomene na te serije zauzimaju posebno mjesto u njegovom srcu.

Promišljanje o fenomenu i značaju “It’s a Wonderful Life” ili filma “Casablanca” nije očigledan ili lako uočljiv zadatak. Ovi strastveni projekti rezultat su ogromnog truda, posvećenosti i profesionalizma. Razmišljajući o putovanju od nastanka “Boljeg života” do sada, postaje očigledno da sve ostaje ustajalo, nepomično. U svjetlu ovoga, jedini zaključak koji možemo izvući je da se bolji život može postići samo marljivim naporima na oživljavanju sjećanja. Mogućnosti za napredak su oskudne i gotovo da i ne postoje, navodi Aljoša Vučković. On dalje dodaje da, iako sve napreduje po principu “hajde da bude bolje”, pozitivan uticaj je prolazan i traje samo dva minuta pre nego što se zaustavi.