On je bio najveca ljubav Aleksandre Prijović- Sa njim je pobjegla od kuće sa samo 15 godina! ZNATE GA SVI-EVO O KOME SE RADI?

Javnost zna da je pjevacica Aleksandra PRIJOVIC udala za mlagod i jako bogatog Filipa Zivojinovica sa kojim je nakon nekog vremena dobila i sina koji sada odrasta u velikog i lijepod djecaka. Ime mu je Aleksandar a ovoj temi se mnogo govorilo u medijima. Aleksandra je svoju karijeru digla u visine a i jasno je svima da se dugo povukla sa scene jer je posvetila vrijeme svom sinu.

Pored svega sto javnost zna jeste da je Aleksandra Prijovic vec imala u planu da se sa samo 15 godina uda i radi toga je bio plan i da pobjegne od kuce. Znala je da ce nju roditelji u svemu tome da sprijeci i radi toga nije imala drugog izbora pa je morala na svoj nacin da odradi to.

Navodno kako su se pojavile glasine ona je bila zaljubljena u Momira Jovanovica koji je bio vilionista i ona je toliko zeljela da se uda za njega ali na svu srecu majka ju je pronasla i vratila je kuci uz pomoc policije tada koji su joj pomogli da je nadju a informacije koje su se pojavile pjevacica je tada bila maloljetna i radi toga e majka vratila jer to sto bi uradila ne bi joj pomoglo nego samo odmoglo.