Srpkinja rađa bebu u 38.godini i želi je ostaviti u PORODILIŠTU! Babica joj rekla neke riječi koje su je zaledile!

Nedavno se pojavila jedna prica da je Omar Bi Omran bio zatocen od svoje 17. godine i pronadjen je kako zivi na jednom susjednom posjedu i to sada 27 godina. Izvjestaj je pokazao da je on bio otet radi provođenja raznih misticnih ceremonija i caranja koje su se desavale.

U jednom otkricu Omar Bin Omran je lociran nakon sto jr preko 27 godina proveo u zatocenistvu i to u susjenom posjedu. Otet je kada je imao samo 17 godina. ON JE ISAO u skolu kada je otete, svi su mislili da je umro, oplakivali su ga a tragicno njegova majka umire 2013 godine od slomljenog srca.

U sledecem otkricu izaslo je da je on svo vrijeme bio u blizini svoje kuce a drzali su ga u blizini svoje kuce a zatocen je bio od strane susjed. Incident se desio 1996 godine tokom godine i tada su bili gradjanski nemiri u zemlji radi cega su svi mislili da je on zrtva napada i nisu ni razmatrali da je otmica. Tokom njegovog nestanka pas je sedmicama stojao ispred susjedove kuce i cekao.

Omar je zivio u susjedovoj kuci vise od 20 godina. Iako je motiv otmice nije bio otkriven nagadja se da je susjed htio da je angazuje u raznim misticnim ritualima. Iako je svađa bila i vladala oko njihovog nasljedstva otmicar je odlucio da se osveti svom bratu i sestri.  Omar je godinama sutio i to je mnoge zbunilo, i to dovodi do nagađanja da je bio pod nekim supstancama koje mijenjaju um. Drzavnih sluzbenik koji je dugo na tom poslu smatra da je i komsija vodio samacki i povucen zivot.