On je dosao do 190 kilograma a ona jedva 50 ! SVAKA dva sata jede a svi se pitaju kako to njihov int*mni odnos izgleda! DALI SU ODGOVOR KOJI JE ZALEDIO SVE

Njegovo ime je Haftur Julijus Bjornson koji ima 34 godine a pored toga visok je 206 cm a tezak preko 193 kilograma, ovdje na slici se moze vidjeti u drustvu svoje supruge Kelsi Henson koja ima 33 godine i koja je instruktorica fitnesa a visoka je samo 158 cm sto je znatno manja od njega.

U odnos una svog supruga je ona laksa vjerovali ili ne 140 kilograma. Zajedno su savrsen duo pogotov sa njegovom ulogom “Planine” u poznatoj seriji “Igra prijestolja” Gdje god se pojave jasno je da osvajaju publiku i da svi im se dive te svi bi im i postavili po koje pitanje.

Radi velike razlike u tezini i visini jako cesto se smatraju jedinstvenim i posebnim parom. Nakon vjencanja 2018 godine njihova zajednica ne prestaje da bude pod budnim okom zajednice posamtraca radi velikog kontrasta koji varira kod njih.

Posmatraci u sali jako cesto kazu da ne mogu ni da zamisle kako to njihov intimni trenutak izgleda i pitaju se svi kako uspiju da vode ljubav jer je razlika izmedju njih zaista velika.

Radi svog fizickog izgleda on je rekao da nikada ne moze da putuje ekonomskom klasom i da mora da se odluci uvijek za poslovnu klasu. Onda j enjegova supruga shvatila da je njemu potrebno dosta hrane radi i serije Planina u kojoj je.

Na pitanje kakav im je odnos on je rekao i sve sokirao odgovorom: “Ona je uvijek gore.”