On je otišao i sa Milicom uživao u milionima: Pogledajte u kakvom stanu je živela Mitrovićeva bivša žena Hani sa decom posle razvoda (FOTO)

Vjerovatno ste se već u više navrata upoznali sa narativom, koji detaljno opisuje ekspanzivnu dominaciju Željka Mitrovića na Balkanu. Uprkos svojoj naizgled izvanrednoj i grandioznoj prirodi, ovaj prikaz je zaista tačan. Trenutno se njegovo Carstvo Pink može pohvaliti procjenom u stotinama miliona eura, a ogromna ekspanzija njegove ružičaste televizijske mreže učinila je potrebu za dodatnim oglašavanjem zastarjelom.

Dugi niz godina je u bračnoj zajednici sa suprugom Milicom. Zajedno imaju kćerku i sina, koji ih je nedavno blagoslovio unukom. Danas malo ulazimo u njegov lični život, čak i dok je bio basista izuzetno popularne grupe „Rokeri s Moravom“. Vrijedi napomenuti da je u mladosti doživio prethodni brak koji je bio manje nego zadovoljavajući. Ime njegove bivše supruge, Sonje Mitrović Hani, verovatno je svima poznato, jer je važila za jednu od najsjajnijih žena devedesetih. Tokom zajedničkog druženja, dobili su sina Aleksandra i ćerku Sandru, iako više vole da privatni život budu diskretniji. Njihov brak je započeo 1990. godine, ali je zaključen razvodom samo četiri godine kasnije. Na stranicama magazina TV Novosti u to vreme zagledali smo Sonjin stan posle razvoda, a pored izdržavanja dece, od Željka Mitrovića je dobila i muzički studio u srcu Beograda.

Tokom snimanja te reportaže, uz nju je bio Miki Panjković, renomirani beogradski frizer. U to vreme družila se sa raznim uglednim ličnostima poput Karamele, Mikija Jeremića i Aleksandre Soković. Zanimljivo je da je u nedavnom intervjuu za jedan srpski sajt spomenula da održava čvrstu vezu sa svojim bivšim supružnikom Željkom Mitrovićem.