Nekada je bila najlepša Grandova voditeljka, a danas… Pogledajte kako izgleda i od čega živi Tamara Raonić (FOTO)

U narednom odeljku našeg trenutnog članka, vratićemo se ranim danima Pink televizije, koja se sredinom 1990-ih prvobitno sastojala od samo jednog televizijskog kanala. Trenutno dostupni podaci govore da se carstvo Željka Mitrovića proširilo na više od 200 TV kanala, čija se vrijednost procjenjuje na nekoliko stotina miliona eura.

Tokom protekle dvije decenije, brojni televizijski voditelji su dolazili i odlazili na ovaj kanal. Dok su neki ostali lojalni Pinku, mnogi su prešli na druge mreže ili se u potpunosti povukli iz oblasti novinarstva. Danas ćemo razgovarati o izuzetno popularnoj muzičkoj emisiji Zvezde Granda, koja je tokom svoje istorije doživjela značajan obrt voditelja. Iznenađujuće, malo ljudi zna da je Suzana Mančić u prvim danima bila na poziciji glavne voditeljke nekoliko mjeseci prije nego što je brzo odstupila. Saša Popović nije gubio vreme da joj za zamenu postavi zadivljujuću Tamaru Raonić, iako je njen mandat u Zvezdama Granda bio kratkotrajan i trajao je samo jednu sezonu.

Prije karijere voditelja obavljala je funkciju stjuardese, prvenstveno zbog svoje fizičke privlačnosti. Nakon što je radila sa Pinkom, prešla je na nacionalni kanal RTS. Trenutno živi na relaciji Slovenija-Srbija i srećno je udata, ima ćerku Anju i sina Miloša. Zajedno sa suprugom, ona je krenula u unosan poduzetnički poduhvat. U nedavnom intervjuu za Kurir televiziju otkrila je da je od njenog posljednjeg intervjua prošlo čitavo desetljeće.