On ne zna šta će od miliona,bahati se svugdje a njegov brat se bori, jedva sastavlja kraj sa krajem! ON SE STIDI ROĐENOG BRATA- VIDITI prvi put Dragana

Kada se spomenu neke javne osobe moramo da kazemo da siroke narodne mase se trude da sakriju sve detalje iz svog privatnog zivota ali kako do sada nisu naucili sve mediji su tu da rade sve da saznaju. Ovdje je sada na tapeti kako ste mogli da vdiite poznati pjeva Cola koji je svoju karijeru doveo do vrhunca i jako je popularan u cijelom regionu.

 

Cola je od 2002 godine u braku sa ne tako poznatom Aleksandrom koja radi u skolu u Beogradu i dobili su dvije kcerke koje su sada odrasle ali malo ko zna da on ima i mladjeg brata a njegovo ime je Dragan. Da li ste imali priliku da ga do sada vidite i da saznate o njemu?

On je otvorio svoju cevabdziniczu u  samom centru Beograda a kako smo saznali od izvora jako bliskom ovoj porodici on je iz Sarajeva prvi donio recept za Hadzijsko cevap koji se radi tamo i jasno je da mu nije lose i da ide mu. Da li se on stidi svog brata jer ga nikada nije javno predstavio. Pogledajte ko je on: