Ovo je djevojka radi koje je Toni ostavio iza sebe Draganu i 24 godine braka i dvorac vrijednosti nekoliko miliona! DRAGANA I DALJE DOSTOJANSTVENA

Nista sto se desavalo u karijeri i u ponasanju pjevacice niej pokazalo da se kod njih desavaju problemi u braku. Nasuprot tome zadnjih nekoliko godina propustila se svemu, putovanju, darovima koji su skupi i sve je to dijelila sa svojim bliskim pratiteljima na drustvenim mrežama.

Za to vrijeme svi njeni fanovi su se divili njenim slikama, skupim jahtama koje su u Nici Monaku, Australiji a nisz ni slutili da pjevacica sakriva nesrecu koja ih je zadesila i pokazuje koliko je jaka i borbena.

Prema nekim bliskim ljudima Mirkovic i TOni dugo vremena nisu skupa ne zive zajedno. Kako su se pojavile informacije njihov zajednicki zivot je prekinut prije tri godine iako je pjevacica se nadala da ce da se pomire a onda se desava veliki preokret. Naime poduzetnik je za to vrijeme pronasao srecu i zadovoljstvo u zagrljaju kod druge zene.

Dragana je sada prosla jako izazovnu fazu u svom zivotu te je ona slusala razne price o Tonijevim druzenjeima. Ona je odlucila da odbije bilo sta o tome govoriti jer to je rasprava koja ne smije i ne treba da obiljezi nju.

u toku te tri godine uspjesno je sakrivala njihovu razdvojenost od javnosti i rijeko ga je spominjala od tada. Reda radi Tonije na Draganin koncert stigao sa djecom dok je njegova nova djevojak u stanu u Njemackoj.