On zarađuje milione, a njegov brat JEDVA sastavlja kraj s krajem, na ivici siromaštva! Zdravko Čolić zgrozio javnost! (FOTO)

Zdravko Čolić je pjevač iz Sarajeva koji je svoju karijeru započeo prije nekoliko decenija i od tada pa sve do dan danas ju je jako izgradio. Samim time za njega se danas kaže da je jako velika legenda te mnogi ga vole ali ono što je činjenica je to da je on miljenik ženske populacije. Pored svih tih informacija mi smo došli do jedne informacije koja je sve šokirala.

Naime, jako mali broj ljudi zna kako Zdravko Čolić ima brat i on o njemu nikada nije govorio u javnost ali pored njega on jako dobro čuva svoj privatni život od svih medija. Sada smo mi susreli sa informacija kako njegov brat živi u jako teškoj situaciji te je na samoj ivici siromaštva. Pored toga on jedva sastavlja kraj sa krajem i teško se bori kroz život.

Međutim ono što je mnoge zgrozilo i ono što je mnoge ostavilo bez riječi je to da on ne pomaže svom bratu bez obzira što je on u tako jako teškoj situaciji. Kakav je odnos njihov zapravo i šta se tu dešava niko za sada ne zna ali ukoliko dođemo do nekih informacija odmah ćemo ih podijeliti sa vama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *