Sada ništa neće biti isto! Gocina kćerka donijela odluku i odlučila da sve prizna Goci! Goca uplakana, ne može da vjeruje! (FOTO)

Jedna od pjevačica koja se jako često spominje u medijima je Goca Tržan. To je pjevačica koja je prije par godina bila u žiriju poznatog takmičenja a to su Pinkove Zvezdice. Od tada se ona jako često spominje u medijima i samim time od tada se o njoj jako često piše u medijima. Prije svega ona je bila u braku sa sada već poznatim rijaliti učesnikom a on je Ivan Marinković.

Međutim nakon što su se oni razveli došlo je do toga da je ona stupila u odnos sa jako mlađim muškarcem koji je ujedno i njen bubnjar u bendu a on je Raša. Međutim tako je od tada prošlo jako dosta godina te samim time sada njega kćerka treba da krene u srednju školu. Tako je ona sama izrazila želju kako ne želi da ide u privatnu školu te je to Gocu jako iznenadilo.

Pored toga i Goca je sama rekla kako to od nje nije očekivala jer je do sada uvijek bila u privatnoj školi ali sada je odlučila da promijeni svoje odluke. Goca je sama rekla kako joj se to na prvu nije svidjeli ali je ipak ispunila želju svoje kćerke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *