Ona i dalje živi jako skromno i ručak pravi na Smederevcu: Srpska pjevačica iznenadila sve! MISLILI smo da plovi u luksuzu a ovo je NJENA jedina stvarnost i realnost

Ovo su slike koje su pojavile kao dokaz da je ona iako je jedna jako uspjesna pjevacica folk muzike uvijek cuvala reputaciju da je dobra i da je posebna osoba na nasoj estradi.

Sladja Alegro je dama koja ima savrsen talenat i ona je uspjela da napravi karijeru bez ikakvih skandala i to je razlog jer je ona osobsa koja nema nesigurnost i nema problema sa svojim kolegama i nije u svadjama.

Prije samo nekoliko mjeseci ona je odlucila da podijeli sliku pored jednog Smedereva i tu se vidjelo kao je ona pravila ukusno jelo. Ona je osoba koja ne vidi stid u tome nije optrecena nego radi stvari koje je ispuvanjavaju i ne vidi u tome nista lose i ruzno.

Njeni pratiocu su govorili samo pozitivne komentare njoj te su govorili da je jako prizemna osoba da ne misli i nije opterecena lukszom nego je osoba koja jednostavno mnogo voli posao koji radi i ona je odlucila da se pohvali sa necim sa cim njene kolege ne zele ni da komentarisu.