Konačno istina o mojoj MAĆEHI: Sin ginekologa Vanje prvi put u javnosti! SADA svi znaju kako se Sneža ponaša prema njemu!

Pjevacica Snezana Djurisic je po pitanju emotivnog zivota oduvijek na nekoj klackalici jer je njen partner Vanja takav da jednostavno mnogo voli zene. Non stop joj pravi probleme oko toga a do sada je puno puta uhvacena u prevari. Ona mu je mnogo puta oprostila pa je do današnjeg dana i dalje sa njim.

Sada cemo mi govoriti o blistavoj karijeri Snezane Djurisic koja je renomirana pjevacica koja godinama krasi pozornicu sa svojim nastupima i ona je poznata po tome da su njene pjesme i dan danas jako popularne i svi ih pjevaju.

Ona je sa ginekologom Vanja Milošević godinama u vezi i nikda nije marila o pricama o prevari, sukobima i o tim nekim navodnim potomstvima koje je ginekolog Vanja imao. Ovaj par je opstao iako su price bile takve. Bivsa porodica ginekologa nije poznata a na mrezama se pojavila slika na kojoj je sin Vanje Milošević i to iz prethodnog braka.

Svi oji su vidjeli sliku su rekli da postoji zaista slicnost izmedju najstarijeg sina Vanje Miloševića Saleta i njegovog oca ovdje. Njihove plave oci su jako povecale slicnost. Nagađa se sada da je SAle napravio veliku i blisku vezu sa Snežanom, jako je voli i postuje. Sale je spremno prihvatio Snezanu u svoj zivot i oni su zaista skladan par.